Twaalf nieuwe bougies NGK voor aftermarket

NGK breidt zijn assortiment bougies voor de vervangingsmarkt uit met twaalf nieuwe varianten. Samen dekken ze meer dan twee miljoen voertuigen op de Europese markt. Met de komst van nieuwe automodellen groeit de toepassing naar 3,5 miljoen in 2023, voorspelt de ontstekingsspecialist.

De producten zijn in de voorbije vier maanden op de markt gekomen. Later dit najaar maken ze hun opwachting in TecDoc. Daarnaast zullen ze verschijnen in de eerstvolgende printcatalogus van NGK. Elf bougies zijn van het type dubbel-edelmetaal, één is enkelvoudig.

De fabrikant stelt dat de nieuwkomers kwalitatief gelijkwaardig zijn aan OE: NGK is eerste-montageleverancier van autofabrikanten als Ford, Renault, Nissan en Volkswagen. Vanuit die positie zijn de aftermarket bougies afgestemd op onder meer de Qashqai II, X-Trail, Micra, Koleos, Focus, Explorer, Santa Fe, Sorento, Civic, CR-V, Audi A1, Škoda Kamiq en VW Caddy.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *