Tweede winnaar Abu Dhabi-actie 2017 bekend

Herman Driessen van de Content Autogroep Eindhoven is de tweede winnaar van de Formule 1 Abu Dhabi-actie 2017 die equipmentleverancier Autec-VLT heeft uitgeschreven.

In mei investeerde de Content Autogroep in een complete inrichting aan hefbruggen voor de nieuwe vestiging in Den Bosch (KIA-merkdealer). Met deze aankoop maakte het bedrijf automatisch kans op een arrangement voor twee personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Mark Driessen: “Ik was helemaal verrast toen ik een telefoontje kreeg van Autec-VLT. Ik had er helemaal geen rekening mee gehouden. Ik heb meteen mijn broer en mijn vader Herman erbij gehaald om te kijken wie er van ons mee gaat naar dit geweldige spektakel.”

Nog vijf kansen

Tijdens de Autec-VLT huisbeurs in Montfoort, afgelopen maart, werd André Hobo van APK en Autoservice Hobo in Den Bosch de eerste winnaar van de Formule 1 Abu Dhabi actie 2017. De komende maanden maken nog eens vijf kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissieapparatuur kans om een arrangement te winnen.  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2802 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters