Autoverhuurbedrijf Hertz heeft Frank Oudshoorn Spaargaren aangesteld als directeur Multibrand, Mobility en Minilease. Met de benoeming wil Hertz naar eigen zeggen “volop inzetten op groei en nieuwe vormen van (deel)autoverhuur, mobiliteit en minilease.”

Eric Siewers komt terug van Sixt en vervangt met ingang van 1 juli Frank Oudshoorn Spaargaren als directeur sales Benelux. In maart introduceerde Hertz de verhuurformule Thrifty in Nederland. Daarmee zette het een prijsalternatief in de markt naast Hertz. Met de benoeming van een directeur Multibrand, Mobility en Minilease wil Hertz daarnaast meer gaan doen op het gebied van langdurige rentals, ter vervanging van lange leasecontracten. En met Hertz 24/7 wil de verhuurder het zakelijke deelautosegment bewerken. Frank Oudshoorn Spaargaren gaat deze drie marktsegmenten aansturen.

Mobiliteitsversterker

Henk van den Helder, algemeen directeur van Hertz, over de nieuwe benoemingen: “Hertz kijkt vooruit. De huidige vorm beperkt ons om ook de komende vijf tot tien  jaar op de lokale verhuurmarkt succesvol te kunnen zijn. Nieuwe investeringen en aansturingen zijn noodzakelijk. Hertz bestaat 55 jaar in Nederland en volgend jaar honderd jaar wereldwijd. We moeten onszelf gereedstomen om actief te zijn als optimale mobiliteitsversterker.”  Op de foto: Eric Siewers (links) en Frank Oudshoorn Spaargaren (rechts).
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties