Van Kampen bij Toyota-specialist Vetos

Autobedrijf van Kampen in het Noord-Brabantse Eersel is vanaf 1 januari de nieuwste deelnemer aan het garageconcept van Verenigde Toyota Specialisten (Vetos).

Eigenaar Bas Kuijpers nam het bedrijf in 2015 over en wilde zich meer als merkspecialist profileren. Naast hemzelf zijn er een monteur en twee leerling-monteurs op de werkvloer. Behalve in Toyota is Kuijpers ook gespecialiseerd in oldtimers, waaronder Jaguar. “Wij zijn een jong bedrijf en gecertificeerd keuringsstation. Voor ons is dit een belangrijke stap om krachten te bundelen en onze kennis te vergroten. Ons team is nu altijd up-to-date geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.” Het landelijk samenwerkingsverband van specialisten in Toyota omvat ruim twintig bedrijven.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *