VASS gaat samenwerking aan met Berner

De belangenorganisatie Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) is met Berner, leverancier van verbruiksmaterialen, chemie, gereedschappen en services, een samenwerking aangegaan voor de levering aan de aangesloten bedrijven.

Berner biedt onder meer full-serviceoplossingen voor praktijkklussen als rem- en bandenwissel, kunststofreparatie, onderhoud van elektrische auto’s en interieur- en exterieurreiniging. Hierbij worden verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemie aangevuld met specifieke services. “Dit laatste vormt de basis voor onze samenwerking met VASS”, aldus salesmanager Ruben Vogel. “We zien in mobility een duidelijke toename van het gebruik van (allround) chemieproducten. Deze versnellen en vereenvoudigen het werk. De Berner Group heeft al meer dan zestig jaar ervaring met chemie producten en dit is dan ook een productgroep waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren.”

Wetgeving

Bij het gebruik van producten als remreiniger en cockpitspray moet ook aan de wettelijke verplichtingen worden voldaan, bijvoorbeeld vanuit de arbowetgeving. Berner ontwikkelde hiervoor een serviceconcept om garagebedrijven hierin te ontzorgen. “Praktijk wijst uit dat ondernemers niet altijd toekomen aan het verzamelen van de juiste informatie van producten waar ze dagelijks mee werken. Terwijl we allemaal de veiligheid van ons personeel en onszelf voorop hebben staan. We zijn blij dat we een partij aan hebben kunnen sluiten bij VASS die hierin kan voorzien en ondersteunen. Het houdt bij Berner niet op bij het alleen leveren van hun producten. Dat spreekt ons erg aan,” aldus Mirjam van der Rijt.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *