VASS sluit 300-ste lid aan

Afgelopen februari lanceerde belangenorganisatie Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) haar platform voor ondernemers via een eigen VASS-app. VASS, toen gestart met 40 actieve ondernemers, is binnen 10 maanden uitgegroeid naar 300 leden en 30 aangesloten leveranciers.

Het initiatief dat is ontstaan voor universele autobedrijven wordt goed ontvangen onder de ondernemers. “Een organisatie die er is voor de ondernemer is een verademing voor velen. Nu ben je mét elkaar in gesprek in plaats van over elkaar. Nu kun je waardevolle kennis delen die aankomt op de plek waar die hoort. Ook de leveranciers die meebewegen in de app bevestigen dat”, aldus Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS.

“Ik ben lid geworden van VASS om zo korte lijnen te hebben met mijn collega’s over alledaagse vraagstukken binnen de autobranche. En om via gedeelde kennis sneller te kunnen reageren op de veranderingen die de laatste jaren steeds sneller plaatsvinden. Het gezamenlijk voordeel bij diverse leveranciers is ook zeker mooi meegenomen”, aldus Roland Hanssen van Hanssen Auto’s uit Nederweert, het 300ste VASS-lid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *