Vernieuwde website NTN-SNR

NTN-SNR Europa heeft zijn website visueel en inhoudelijk vernieuwd. Gebruikers hebben onder meer toegang tot de catalogus, montagevideo’s en TechInfo bladen. Ook is via de site de app TechScaN’R te downloaden.

Verder zijn er tools voor verkoopondersteuning, een leveranciersportaal, interne vacatures, een documentatiecentrum en social media. De website is opgezet met een responsive design, zodat ze zichzelf automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat aanpast: pc, tablet of smartphone. De Japanse NTN Corporation is een van ’s werelds grootste ontwerpers, ontwikkelaars en fabrikanten van wiellagers, homokinetische koppelingen, span- en meelooprollen en veerpootlagers. De activiteit Automotive Aftermarket van NTN SNR omvat de drie gebieden Motor, Chassis en Transmissie. ntn-snr_homepage_20170517_en

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †