De vorig jaar aangekondigde verhuizing van de voorraad bij ABS All Brake Systems is in volle gang. Het bedrijf meldt dat het grootste deel inmiddels in het gloednieuwe magazijn ligt, bij DHL Supply Chain in Nieuwegein.

De komende maanden volgt het laatste gedeelte, zodat gedurende het derde kwartaal van 2018 alle artikelen weer onder één dak zullen liggen.

ABS All Brake Systems

In december liet ABS All Brake Systems weten zijn logistieke dienstverlening uit te besteden aan DHL. Inmiddels is een groot deel van de voorraad verhuisd. In IJsselstein ligt nu nog 3.500 vierkante meter, in Nieuwegein is al 12.500 vierkante meter gevuld. De operatie heeft de volle aandacht, om overlast voor klanten tot een minimum te beperken. Extra pendels zijn ingezet tussen de magazijnen om alles op tijd te kunnen blijven leveren, zegt Wouter Kothuis, director operations, Na de overgangsfase biedt ABS volgens hem de grootste voorraad remmen, stuurdelen en wiellagers in Nederland. Het nieuwe magazijn biedt de mogelijkheid om verder te groeien: aangrenzend aan het pand is grond beschikbaar om te bebouwen.

Afhalen

Behoudens het magazijnadres verandert er voor de klanten niets, Alle service en diensten blijven gelijk, evenals de transporteurs en de mogelijkheid tot afhalen. Overigens werkt ABS ook in Budapest samen met DHL. In deze vestiging ligt een voorraad die is afgestemd op het wagenpark en de  vervangingsmarkt in Zuidoost-Europa.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties