Verpakkingen Hella beter herkenbaar

Verlichtings- en elektronicaspecialist Hella heeft zijn assortiment lampen voor auto’s, vrachtwagens, landbouwmachines en tweewielers herzien. Dit komt tot uiting in nieuwe karton- en blisterverpakkingen, en in een nieuw kleurenschema.

De nieuwe verpakkingen zorgen ervoor dat productcategorieën als Standard, Performance, Design en Long Life in één oogopslag herkenbaar zijn. Daarnaast bieden pictogrammen en QR-codes aanvullende informatie over de levensduur en lichtkleur. Ook geven ze informatie over de juiste toepassing en het voertuigtype.

Online

De lampen zijn bij speciaalzaken verkrijgbaar in blisterverpakkingen of kartonnen dozen. De blisterverpakkingen zijn nu zowel aan de voor- als aan de achterkant doorzichtig. Dit vergemakkelijkt het zoeken naar en het selecteren van het juiste product. Daarnaast kunnen eindgebruikers de juiste lamp ook vinden met de online configurator.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters