‘Verzilver de mogelijkheden aftersalesmarkt’

Hoe ziet de toekomstige dienstverlening van de werkplaats eruit? Elk vraagstuk wordt door de werkplaatsexperts van Autec-VLT vanuit verschillend perspectief bekeken. De firma nodigt geïnteresseerden dan ook uit om de oplossingen te bekijken die naadloos aansluiten bij iedere unieke dienstverlening. Een goed moment daarvoor is tijdens de Equipment Vakdagen in Montfoort.

Deze vakdagen (6 tot en met 8 november) staan in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren van onder meer twintig verschillende modellen hefbruggen. Ook de uiteenlopende apk-apparatuur, van de nieuwste generatie emissie-apparatuur tot remmentest-diagnosebanken voor personenvoertuigen en aanhangwagens/caravans. Met alle equipment overzichtelijk én werkend bij elkaar kan in een kort tijdsbestek een compleet beeld verkregen worden om maximaal rendement uit de dienstverlening te halen. De ervaren Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren.

Mogelijkheden aftersalesmarkt

Het stellen van de juiste vragen resulteert volgens de equipmentspecialist in oplossingen die naadloos aansluiten bij iedere unieke dienstverlening. Bij aanschaf van nieuwe apparatuur is het van belang om te kijken wat men ermee wil of kan gaan doen, nu en in de toekomst. Dat verstaat Autec-VLT onder slim investeren. Met een complete apk-teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor-  en resonantietester kan elke garagist zijn serviceniveau eenvoudig verhogen door klanten te voorzien van advies. Door snel de diagnose te stellen wordt tevens tijd bespaard en kunnen meer doorgangen op één werkdag gerealiseerd worden. Een moderne apk-teststraat verhoogt service en efficiency.

F1 GP van Abu Dhabi

Snelle beslissers kunnen tijdens de Equipment Vakdagen gebruik maken van aantrekkelijke beursaanbiedingen van tweekoloms- en  schaarhefbruggen tot een package deal voor een compleet APK2 starterspakket. Ook onze APK-apparatuur waaronder een VLT remmentestbank is zeer scherp geprijsd. Daarnaast wordt onder alle bezoekers van de Equipment Vakdagen van dinsdag 6 november tot en met donderdag 8 november een arrangement naar de F1 GP van Abu Dhabi verloot. Het arrangement is inclusief de reis, verblijf en toegang tot de wedstrijd. De deuren van de Equipment Vakdagen zijn van 6 tot en met 8 november geopend van 14:00 – 21:00 uur.