Alle vestigingen Kwikfit worden Kentekenloket

Kwikfit is een samenwerking gestart met het Kentekenloket. Particulieren kunnen daardoor vanaf nu dus ook terecht bij alle 176 vestigingen van Kwikfit voor het laten overschrijven van een kenteken.

Het Kentekenloket is een initiatief van Partspoint, dat als eigenaar van onder andere Brezan en AD Nederland actief is in de onderdelendistributie. Wanneer auto’s bij bedrijven met een Kentekenloket van eigenaar verwisselen, hebben deze bedrijven zodoende de mogelijkheid om extra diensten aan te bieden.

Dienstverlening

Martin Post, algemeen directeur van Kwikfit Nederland: “We kijken voortdurend naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. We zijn heel enthousiast over deze samenwerking met het Kentekenloket omdat onze klanten op deze manier bij hun eigen Kwikfit terecht kunnen voor het overschrijven van een kenteken. Indien gewenst kunnen wij dan eerst de kilometerstand controleren of een Kwik Check laten uitvoeren, zodat we kunnen voorkomen dat onze klanten na de aankoop van een tweedehands auto voor vervelende verrassingen komen te staan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters