Weer acht nieuwe Carprofs

Na de vijf nieuwe Carprofs in februari hebben nog eens acht autobedrijven getekend voor de garageformule Carprof. Daarmee komt het netwerk van de Partspoint Groep op 58 autobedrijven, aldus formulemanager Harold van Gestel.

De nieuwe Carprof-vestigingen zijn van Duren in Arnhem, Thijs Leenders in Groesbeek, Carprof Oss, van de Voort in Eindhoven, Carfix T&S in Tiel, IC Klijn Cars in Sprang-Capelle, Albert Hurkmans in Veghel en John Greup in Bergharen. “Wij kiezen voor Carprof vanwege de extra dosis professionaliteit, marketing en technische ondersteuning en training via Tech360 aan ons personeel. Ik hoef niet zelf het wiel uit te vinden. Ik blijf onafhankelijk, maar lift mee op de kracht van een grote club met een professionele uitstraling”, vertelt Charlotte Thijssen van Carprof van de Voort. Omzet en rendement Carprof is een franchiseformule in het midden en hoger segment. Omzet- en rendementsverbetering van de werkplaats staan centraal. Carprof biedt autobedrijven de mogelijkheid, indien gewenst en vrij van kosten, elk kwartaal een benchmark te laten verrichten door WESP.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters