Wejebe en Landeweerd bij Vakgarage

Vakgarage verwelkomt de autobedrijven Wejebe (Blitterswijck, Noord-Limburg) en Landeweerd (Apeldoorn). Daarmee heeft de formule nu 302 deelnemers. Komende maand volgen er nog eens acht.

Wejebe staat onder leiding van directeur/eigenaar Rogier Reijnen.
Wejebe staat onder leiding van directeur/eigenaar Rogier Reijnen.
Beide meest recente toetreders deden dat per 1 juni – net als, we meldden het vorige week al, autobedrijf Voskuilen in Houten. Wejebe werd in 1966 opgericht en staat anno 2019 onder leiding van directeur/eigenaar Rogier Reijnen. Opmerkelijk is het feit dat twee personeelsleden – John Coenders en Bert Martens – al veertig jaar in dienst zijn. Er werken in totaal vijftien mensen. Wejebe beschikt over een eigen leasebedrijf: Wejebe Car Finance.

Betrouwbaar

Vakgarage Landeweerd in Apeldoorn bestaat sinds 2012. Oprichter/eigenaar Robert Landeweerd was voorheen actief in het merkkanaal en begon met de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Drie jaar geleden voegde hij daar werkplaatsdiensten aan toe. Inmiddels telt het bedrijf vier medewerkers, van wie twee monteurs. De aansluiting bij Vakgarage brengt zijn onderneming, zo vindt Landeweerd, in nauwer contact met private lease, biedt ondersteuning bij marketing en versterkt de betrouwbare uitstraling.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †