Wensink opent reconditioneringscentrum

Wensink Automotive heeft in Groningen een speciaal reconditioneringscentrum geopend. Hier wordt onder meer technische controle, herstel en poetsen van occasions op een snelle, duurzame en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Met de opening van het centrum speelt Wensink in op de groeiende markt voor tweedehands auto’s.

Namens Wensink Automotive licht Jorus Vos toe: “Een auto kopen is een belangrijke investering voor onze klanten. Dankzij ons reconditioneringscentrum kunnen we de technische staat van personen- en bestelwagens optimaal in kaart brengen en direct alle werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn.”

Geen gewone werkplaats

“Het is dan ook geen ‘gewone’ werkplaats, maar een plek waar we de voertuigen bekwaam en met een gegarandeerde, hoge kwaliteit showroomklaar maken. Wij geloven zo in deze uniforme aanpak, dat de occasions in aanmerking komen voor reparatie- en onderhoudsabonnementen van drie jaar en klanten zelfs een terugkoopregeling kunnen afsluiten.”

Wensink verwacht in het centrum jaarlijks tienduizend occasions klaar te maken voor de markt. Het creëert per direct werk voor 37 mensen. Naar verwachting zijn er de komende jaren meer mensen nodig om aan de toenemende vraag naar kwalitatieve occasions te kunnen voldoen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.