Winterwasweken uitgesteld tot 2022

Het bestuur van de Bovag-afdeling Autowas- en Poetsbedrijven heeft besloten de Winterwasweken-actie voor 2021 door te schuiven naar volgend jaar.

Door mee te doen aan de actie kunnen carwash- en poetsbedrijven de binding met hun klanten verstevigen middels het verspreiden van kanskaarten. Klanten maken hiermee kans op verschillende prijzen, waaronder een occasion bij een Bovag-bedrijf. De actie werd eerder al uitgesteld tot februari, maar Bovag vindt het onverstandig om de actie dan alsnog door te laten gaan, vanwege de verlengde lockdown, de avondklok en verdergaande reisbeperkingen.

Onnodig

Bovendien acht Bovag het onverstandig om de onnodige aandacht te vestigen op het autowassen en -poetsen in het algemeen. “De actie verplaatsen naar maart of april doet afbreuk aan de actie. Het is dan immers geen winter meer”, aldus het bestuur van de Bovag-afdeling.

Deelnemers kunnen de kanskaarten vernietigen. Zij ontvangen geen factuur voor deelname aan de Winterwasweken-actie 2021. Aanmeldingen voor deelname worden doorgeschoven naar de actie voor 2022.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2466 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *