Zeven nieuwe Vakgarages

Verdeeld over mei en juni breidt Vakgarage haar netwerk uit met zeven autobedrijven. Tot de toetreders behoort onder meer Lennaerts, met locaties in Beesel, Roermond en Venlo.

Autobedrijf Lennaerts maakte per 10 februari een doorstart. De gewijzigde directie gaf destijds aan binnen afzienbare tijd een werkplaatsformule te willen toevoegen aan de dienstverlening. Lennaerts begint per 1 juni met Vakgarage in alle drie vestigingen. Daarnaast sluiten zich per diezelfde datum aan: De Snep Autogroep in Zundert, Autobedrijf de Bruyn in Zaltbommel en Autobedrijf Terveld (Achterveld). Sinds 1 mei al deelnemer is Vakgarage Dekkers in ’s-Gravenmoer.

Met de nieuwe franchisers staat bij Vakgarage de teller inmiddels op 326 aangesloten ondernemers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.