Zeven nieuwe vestigingen James Autoservice

In de eerste helft van 2020 heeft James Autoservice drie nieuwe vestigingen geopend. Het gaat om Auto Rens in Roosendaal, Auto Moret in Terneuzen en James Autoservice Lisserbroek (foto).

Daarnaast starten komende maand nog vier vestigingen, namelijk Autobedrijf Cieraad in Vlissingen, Autobedrijf Ouwerkerk in Harmelen, Garage van der Wolf in Dordrecht en Autobedrijf André Flapper in Woudsend. Samen zijn ze goed voor zeven nieuwe vestigingen en een totaal van 72.

De teller staat bij de onafhankelijke auto-onderhoudsformule voorlopig niet stil, zegt directeur Denis van Altena. “Wij hebben in ons netwerk nog een aantal regio’s met ruimte. Die willen we snel invullen.” James Autoservice voorziet in diverse diensten, zoals private lease, pechhulp, marketing en reclamecampagnes op radio en tv.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.