fbpx
bekeken: 537 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Werkplaatsformules in Aftersales Magazine

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 november 2019, 09:52

Leestijd: < 1 minuut

En daar is-t-i weer! Een nieuwe Aftersales Magazine, met deze keer speciale aandacht voor werkplaatsconcepten.

Ze komen zo’n beetje allemaal voorbij, onder meer in het overzichtsartikel van Aumacon over de onlangs gepubliceerde Garageformule Top-40. Eindconclusie: er komen steeds meer formules met een landelijke dekking en de rek is er nog lang niet uit.

Er is aandacht voor AutoFirst, dat uitbreidt met lease, om te beginnen privélease; we kijken naar ABC Automotive, dat met ingang van 2020 een vijfde merkspecialistenformule start, voor Opel, en voor de rubriek Werkplaatspraktijk brachten we een bezoek aan de Vakgarage van Robert Landeweerd in Apeldoorn, een ondernemer die zelf al behoorlijk wat ideeën heeft, maar zich dit jaar toch aansloot bij de werkplaatsformule.

Verder in dit nummer de eerste gastcolumn van Adrie Valentijn, eigenaar van Carprof Valentijn, op 8 oktober gekozen tot Bovag Autobedrijf van het Jaar 2019/2020. De ondernemer zal op deze plek een jaar lang zijn visie geven op aftersalesaangelegenheden.

Digitaal

Dit en veel meer leest u in Aftersales Magazine nummer 11, dat vandaag bij onze lezers wordt bezorgd. Het magazine is ook digitaal te lezen. Het volgende nummer verschijnt op dinsdag 10 december en heeft als thema’s schadeherstel en automatisering.

Tags: , ,

CBX presenteert PROADAS70/30 of 30/70?
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties