fbpx
bekeken: 1322 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Whispbar wordt Yakima

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 28 maart 2018, 11:26

Leestijd: < 1 minuut

De naam verdwijnt, maar de producten blijven. De bagageoplossingen van het merk Whispbar worden voortaan verhandeld onder de naam Yakima.

Yakima is tevens de naam van het moederbedrijf Yakima Industries, gevestigd in de gelijknamige plaats in de Amerikaanse staat Washington.

Harvest

In Nederland worden de producten van Yakima geleverd via Harvest Automotive uit De Meern. Eigenaar Bart van Harselaar: “Ik denk dat we voor 99,5 procent van alle auto’s die in Nederland rondrijden een oplossing hebben.”

Harvest verkoopt de producten niet direct aan consumenten. “Onze belangrijkste klanten zijn de universele autobedrijven, maar ook autoshops en grote internetwinkels verkopen de producten van Yakima. Daarnaast leveren wij ook aan importeurs. De Yakima dakdragers zijn bijvoorbeeld te vinden op de nieuwe BMW 5 serie en op de Tesla Model S.”

Goedkoop alternatief

Vergeleken bij de bekendere merken als Thule en Mont Blanc positioneert Van Harselaar de producten van Yakima op hetzelfde kwaliteitsniveau. “Vergelijkbare producten verkopen we ook van het Italiaanse merk Menabo. Die zijn wat goedkoper.”

Tags: , , ,

Depot Kawe Zuid-Holland naar…BMW en Daimler samen in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties