fbpx
bekeken: 1666 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,87)

Willem Hansen neemt afscheid van equipment

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 januari 2017, 10:50

Leestijd: < 1 minuut

Per 1 januari 2017 heeft Willem Hansen (64) afscheid genomen van Stokvis Equipment en de Nederlandse equipmentbranche. Na bijna 39 jaar equipmentverkoop is hij inmiddels gaan genieten van zijn vroegpensioen.

Tijdens een feestelijke receptie/nieuwjaarsborrel/huisbeurs in Deventer is gisteren (10 januari) met het gehele team, de ex-collega’s en vele klanten afscheid genomen.

Willem Hansen begon zijn carrière op 1 juli 1978 bij Apco. Daar startte hij regionaal als verkoper, om uit te groeien tot equipmentspecialist met een landelijke dekking, in samenwerking met diverse grossiers automaterialen. Na Alec Engineering en Lasaulec Machinery & Equipment (LME) kwam hij – bijna exact dertig jaar later – terecht bij Stokvis Equipment, toen dat op 1 augustus 2008LME overnam.

In de laatste 8,5 jaar van zijn carrière was Willem Hansen bij Stokvis Equipment verantwoordelijk voor Noord-Holland en de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en (deels) Overijssel. Om de groei te ondersteunen is dit grote rayon inmiddels opgesplitst in twee gedeeltes. Ze worden ingevuld door de accountmanagers Nicolaï Ligthart (regio Noord-West) en Ernst van ’t Hoff (regio Noord en Oost).

Tags: , ,

Naam Care verdwijnt en wordt…Care Leeuwarden naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties