bekeken: 2979 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

WM opent in Utrecht en brengt taart rond

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 mei 2018, 11:37

Leestijd: < 1 minuut

WM Automaterialen heeft vanochtend de deuren geopend van zijn vijfde vestiging in Nederland. Met circa drieduizend vierkante meter vloeroppervlak is het de grootste locatie van de Duitse onderdelendistributeur in ons land.

Om de opening te vieren, brengt WM 350 taarten rond bij alle autobedrijven in de regio. Zij krijgen tevens een uitnodiging voor de officiële opening.
Om de opening te vieren, brengt WM 350 taarten rond bij alle garages in de regio.

Het pand aan de Kate ter Horstsingel 3, nabij de snelweg A2, heeft een opslagcapaciteit van 65 duizend artikelen. Daarvan zijn er 45 duizend ingevuld, de rest volgt uit vraag van de klanten en – in de toekomst – de uitbreiding met truckparts.

Centraal magazijn

Het nieuwe magazijn heeft drie verdiepingen van elk 1850 vierkante meter. De dagelijkse voorraad bedraagt ruim 175.000 artikelen, met dank aan het centraal distributiecentrum in Duitsland. Over dit logistieke hoogstandje brengt Aftersales Magazine overigens een reportage in het nieuwe, vrijdag verschijnende nummer.

Twaalf mensen

WM Utrecht staat onder leiding van John Reindertsen. Hij was van september 2017 t/m januari dit jaar al interim-manager van de vestiging in Duiven. Eerder verzorgde hij sales support voor de automotive onderdelenimporteur Sinatec. Op de locatie-Utrecht werken bij de start twaalf mensen en chauffeurs. Overigens is het pand weliswaar operationeel maar nog niet honderd procent gereed. Zo moeten er nog glazen panelen tegen de zijkant komen.

Tags: , ,

Jonkers Autobedrijven pakt…Nieuwverkopen april +18,3…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties