fbpx
bekeken: 827 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Workshops Picoscope bij AA-Equipment

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 februari 2019, 14:49

Leestijd: < 1 minuut

In samenwerking met Pico Technology, producent van Pico oscilloscopen, en Autoniveau organiseert AA-Equipment begin april oscilloscoop-workshops. Op 2 april bij Autoniveau in Amsterdam, op 3 en 4 april bij Autoniveau in Helmond en telkens van 19.00 tot 22.00 uur.

Tijdens deze workshops worden bij een aangepast voertuig diverse klussen in praktijk gebracht. Denk onder meer aan een batterij alternatortest met relatieve compressie, het testen van dieselinjectors in signaal zichtbaar maken, CAN busmetingen, brandstofdrukken en het secundair meten met de Coil on plug.

Diagnose

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor maximaal 25 personen per keer. Ze geven volgens AA-Equipment een goed beeld van wat een oscilloscoop kan betekenen als diagnose-instrument. Bij moderne voertuigen is diagnose stellen via het uitlezen van foutcodes niet meer voldoende. Ook het wisselen van componenten in de hoop de storing te verhelpen, is niet meer van deze tijd. Een oscilloscoop is dat volgens de organisatie van de workshops wel.

Tags: , , , , , ,

Kort voor de karWinparts begint webshop…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties