fbpx
bekeken: 840 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

World LPG Forum en Dag van het Autogas

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 september 2019, 12:55

Leestijd: < 1 minuut

Verdeeld over RAI en Hilton vindt van 22 t/m 27 september in Amsterdam het World LPG Forum plaats. De meerdaagse internationale conferentie staat onder regie van brancheorganisatie WLPGA en haar partner Liquid Gas Europe.

Sprekers zijn onder anderen Peter Dolejsi (Acea) en Louic Bouttier (Renault Group), die nader ingaan op OEM-toepassingen. Walter DeLage (Primagaz, SHV Energy) richt het vizier op Bio-LPG. Andere binnenlandse (Prins, Vialle) en buitenlandse experts belichten de meer globale trends in de markt, nieuwe ontwikkelingen met autogassystemen en toekomstperspectieven. Aan het evenement is een vakbeurs verbonden, op 25 en 26 september in Amsterdam RAI.

Activiteiten

Daags na de conferentie is er in eigen land de ‘Dag van het Autogas’. In iedere provincie vinden activiteiten plaats bij LPG-inbouwstations en -tankstations. De organisatie is in handen van Platform Autogas, onderdeel van brancheorganisatie VVG (Vereniging Vloeibaar Gas). Het platform bundelt diverse leveranciers en systeembouwers. Naast Nederland verzorgen ditmaal ook andere landen (waaronder Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Canada en de VS) op hun lokale markten activiteiten om rijden op autogas te promoten.

In Nederland rijden op dit moment circa 130.000 auto’s met een LPG-systeem. Getankt kan worden op 1200 locaties, inbouw is mogelijk bij 52 stations.

Tags: , , ,

Toegang tot voertuigdata nog…Rendement dealers gehalveerd
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties