bekeken: 549 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Yorien de Ruijter benoemd tot directeur Rematec

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 mei 2020, 14:45

Leestijd: < 1 minuut

Yorien de Ruijter volgt Niels Klarenbeek op als directeur van Rematec bij RAI Amsterdam. In de voorbije drie jaar was ze sales & exhibition manager bij de revisiebeurs. In die rol was De Ruijter betrokken bij twee edities in Amsterdam, een in Las Vegas en een in het Chinese Guangzhou.

Hoewel de circulaire economie en duurzaamheid steeds bekendere begrippen worden, moet revisie “nog meer top of mind worden”, vindt De Ruijter. Zo bleek uit onderzoek dat Rematec vorig jaar juni publiceerde 62 procent van de Nederlandse autobezitters niet op de hoogte te zijn van het bestaan van gereviseerde auto-onderdelen. “Helaas is reman nog steeds niet standaard aan het eind van de productlevensfase. De eindgebruiker is zich vaak niet bewust van de positieve bijdrage die remanufacturing kan bieden om zijn duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.” Wel signaleert De Ruijter dat specialisten op het gebied van duurzaamheid meer en meer betrokken worden bij de ontwerpfase van autoproductie.

Omzetgroei

Terwijl economen momenteel waarschuwen voor een wereldwijde crisis, wijst De Ruijter op de mogelijk positieve gevolgen van een recessie voor de revisiebranche. “Tijdens de vorige crisis beleefde onze industrie juist een omzetgroei, doordat de vraag naar kostenbesparende auto-onderdelen aantrok. Daarom moedig ik partijen aan om sterk te blijven, nu er mogelijk productiegroei zit aan te komen. Het staat voor mij vast dat de reman-industrie zal overleven.” Rematec zelf doet momenteel onderzoek naar vergroting van de circulaire economie en de rol daarbinnen van hergebruik.

Tags: , , , , ,

Beursorganisator Easyfairs:…Dealernetwerk voor universeel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties