bekeken: 833 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Zonder platforms gaat het niet

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 februari 2019, 15:09

Leestijd: 1 minuut

Platforms worden door velen gezien als een grote bedreiging en niet zonder reden. Ze bieden ook kansen. Welke dat zijn, is het thema van het event van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders op woensdag 6 februari.

Welk bedrijf wil er niet 7 dagen in de week, 24 uur per dag auto’s verkopen? Laat dat nou precies zijn wat Bynco doet. Wil je net als Van den Udenhout gebruikmaken van dat platform, zorg dan dat je aanwezig bent.

Sprekers

Wat je zeker op weg helpt, zijn de conclusies uit de uitgebreide studie van ING naar non-food platforms in de retail. Die lessen kunnen ook van plan komen bij de beoordeling of het platform Distrigo van PSA voor jou kansen biedt. Bart Bekker, directeur aftersales bij PSA, vertelt wat het PSA heeft gebracht en wat het voor jou kan betekenen. Ook werpt hij een blik vooruit op wat een dergelijk platform nog meer kan brengen.

sprekers-6-feb

Deelname aan een platform betekent ook dat je met betaalplatformen te maken krijgt. Daarom is het handig als je weet aan welke eisen een betrouwbaar digitaal aankoopproces moet voldoen. Onderzoeker David Langley tot slot zal in zijn bijdrage vanuit de consument naar platforms kijken. Dat biedt verrassende invalshoeken.

Aanwezigen

Woensdagavond ontmoet je in ieder geval collega’s van de volgende bedrijven: Bochane, A.A.S. Schadeherstel, Leasetrader, Mazda Motor Nederland, Volkswagen Pon Financial Services, Customer Connect, Global Automotive Consultancy, VPCN, Stichting Vakgarage, Partspoint Group, Vaco, Terberg Leasing, Berner, Autobedrijf Marco van Beek, Febi, ANWB en Van den Ban Autobanden.

Meer informatie en inschrijven kan via de website van Automotive Insiders.

Op de foto vier van de sprekers tijdens dit event: PSA-directeur Bart Bekker, onderzoeker David Langley, sectormanager ING Dirk Mulder en Bynco-directeur Jeroen Veldman.

Bovag-garantie is toch geen…Shell roept wagenparkbeheer op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties