17 infosessies op jaarcongres Bovag

Het komende jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven vindt plaats op 8 oktober in congrescentrum NBC in Nieuwegein. Deelnemers kunnen kiezen uit 17 sessies om kennis en inspiratie op te doen.

Het programma staat onder leiding van voorzitter Gerard ten Buuren (Bovag Onafhankelijke Autobedrijven) en BNR-presentator Maarten Bouwhuis. Het programma belicht onder meer klantkennis, showroom beter laten aansluiten op de toekomst, meer verdienen aan de verkoop van een auto en de werking van het digitale serviceboekje. In kleine setting zijn er bijeenkomsten gewijd aan bijvoorbeeld RDW of opleidingen.

In het plenaire avondprogramma spreken naast Ten Buuren ook Erben Wennemars en Rob Harmeling, over de hordes in hun carrière. Olaf Gietelink van TomTom zoomt in op nieuwe technologie in auto’s en hoe het bedrijf daarop inspeelt. In de avond wordt verder nog het nieuwe Autobedrijf van het Jaar bekendgemaakt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *