1Parts haalt grote partners binnen

1Parts, het samenwerkingsverband tussen Autodistribution International (ADI), National Pronto Association (Pronto) en Federated, heeft de eerste vijf partners aan zich weten te binden. Te weten Philips, KYB, Schaeffler (LUK, INA, FAG) Mann Filter en TRW.

Als antwoord op de vele uitdagingen die de laatste jaren zijn ontstaan in de automotive aftermarket hebben Autodistribution International (ADI), National Pronto Association (Pronto) en Federated in 2014 de eerste stappen gezet om een nieuw en internationaal samenwerkingsverband tot stand te brengen: 1Parts.

Het beoogde doel van 1Parts is om niet alleen voor haar leden, maar ook voor haar klanten gunstige omstandigheden te creëren op het gebied van productie, distributie, merkstrategie, ontwikkeling van nieuwe technologie en concepten, wetgeving en andere zaken die zorgen voor een gezonde automotive aftermarket.

Het managementteam van 1Parts (Omer Wesemael, Nico Muyldermans, Bill Mags en Mike Mohler) verwacht op korte termijn een verdere uitbreiding van deelnemers aan de global supplier overeenkomsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.