22 vestigingen bij Schadeherstelmeester

22 vestigingen hebben zich onlangs bij het nieuwe netwerk Schadeherstelmeester aangesloten. Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben onder meer de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.
Op www.schadeherstelmeester.nl staan alle aangesloten vestigingen. Hiermee is de eerste stap gezet. Het netwerk zal zich blijven uitbreiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.