Autoschadehuis is toegetreden tot Schadeherstelmeester, het netwerk voor complex schadeherstel. Met de aansluiting komen er negen herstellocaties en drie loketten bij, voornamelijk in de Randstad en regio Arnhem en Nijmegen.

Daarmee wordt het netwerk van Schadeherstelmeester nog fijnmaziger, een belangrijk gegeven voor landelijke opdrachtgevers. De formule omvat nu 156 locaties en zegt daarmee het grootste schadenetwerk in Nederland te zijn. Schadeherstelmeester is een initiatief van Broekhuis, PGA Nederland en Autoschade Herstel Groep. Evert Jan Stagge, directeur van Autoschadehuis: “We geloven in de visie van Schadeherstelmeester wanneer het gaat over het concept complex schadeherstel en merkspecialisatie. De differentiatie in de schademarkt zien we nu ook bij opdrachtgevers terug. Dit is zonder twijfel een trend die in de nabije toekomst nog verder door zal zetten.”

Malin

Vorig jaar is Schadeherstelmeester gestart met de software Malin, waarmee vastgesteld kan worden of  een autoschade in de categorie ‘complex’ valt. Op dit moment lopen er Malin-pilots met meerdere verzekeraars. Naar aanleiding van de test werkt de meerderheid van de vestigingen van Schadeherstelmeester nu met Malin, dat naast de bepaling van complexiteit ook ondersteunt in het logistieke proces.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties