24/7 Schadeherstel bij Van Mossel Autoschade

De Van Mossel Autoschade Groep is onlangs van start gegaan met 24/7 dienstverlening. De vestiging in Waalwijk is in januari gestart met het inzetten van twee ploegendiensten (dag- en avond) waardoor het bedrijf alle werkdagen van 8.00 tot 23.00 uur productief is en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur.

“Met deze ruimere werk- en openingstijden willen we de klanttevredenheid verhogen en komen we ook tegemoet aan de flexibele eisen van de klant. De eerste reacties zijn absoluut positief”, zegt Ad van Diepenbeek, directeur Schade bij Van Mossel. “Bovendien zijn we hierdoor in staat om meer doorgangen te realiseren en dus efficiënter te werken.”

Streven is om de ruimere openingstijden op korte termijn ook in de andere vestigingen door te voeren.

Ook de openingstijden van het Klant Contact Centrum (KCC) zijn hierop aangepast. Sinds kort is het centrum van 7.30 tot 19.30 uur bereikbaar, maar het is goed denkbaar dat de tijden nog verder worden verruimd. Het KCC heeft een belangrijke centrale functie in de organisatie. De medewerkers fungeren niet alleen als aanspreekpunt voor de klant, maar plannen ook afspraken in voor schadeherstel en regelen vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor de transportplanning, calculaties en dossiervoorbereiding.

Meer overnames

Onlangs nog werd bekend dat Van Mossel de Schadenet vestiging van Rothuijsen in Zwolle heeft overgenomen. Hier zal ook een herstelafdeling voor aluminium worden opgericht, onder andere voor merk erkend herstel van Land Rover en Jaguar.

Het totaal aantal schadeherstelvestigingen van Van Mossel komt hiermee op negen, maar het streven is om dit aantal nog verder uit te breiden. “Wij zouden nog graag een schadevestiging willen in de regio Amsterdam en in Rotterdam”, aldus Van Diepenbeek. 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.