250 dealers op Indi-platform, op naar 400

Het aantal aangesloten dealers op het Indi-systeem is met de komst van Autobedrijf Van den Dungen, de Fiat-dealer uit Veghel, uitgekomen op 250. In januari sloot de complete Ford-dealerorganisatie zich nog aan.

Het Indi-platform wordt nu bij verschillende merken uitgerold. “Op dit moment zijn er dealers en importeurs in allerlei verschillende fases”, legt Martin Huisman uit, voorzitter van vereniging Indi. “Sommigen verkeren nog in de oriëntatiefase en anderen zijn al volledig fysiek aangesloten op het systeem. Vorig jaar in januari kondigden we de honderdste dealer aan. We zitten nu op 250 en we verwachten aan het eind van het jaar ruim over de 400 te zitten.”

Tijdens de derde I-day, gehouden in Groot Kievitsdal te Baarn, werd bekend dat de koppelingen met de DMS-leveranciers verder worden verbeterd en dat Inmotiv, de uitvoerder van het Indi-platform, aan een nog snellere versie van het systeem werkt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *