3355 bezoekers op eerste dag Autoprof

De eerste dag van de Autoprof vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem heeft 3355 bezoekers getrokken.

Beursmanager Vincent Bilanovic is tevreden. “We sturen op kwaliteit en dat is belangrijker dan het aantal. Het aantal is vergelijkbaar met dat van vorig jaar. Bovendien is het op de eerste dag altijd rustiger dan op de woensdag en donderdag, dus ik ben heel tevreden.”

Wat Bilanovic vooral tevreden stemt, is het feit dat bezoekers langer blijven op de beurs. “We hebben er ook op ingezet dat er meer te beleven is op de beurs. We kunnen het niet echt meten, maar uit gesprekken met exposanten merk ik ook dat ze meer werk hebben. Bij een gelijkblijvend bezoekersaantal kan daar maar één verklaring voor zijn: mensen blijven langer op een stand.”

Goede reacties kreeg Bilanovic ook op het managementprogramma met Robert Doornbos, voorafgaand aan de beurs. Bilanovic: “Hij koppelde ervaringen uit de Formule 1 aan de eisen waar ondernemers aan moeten voldoen. Dat leverde mooie verhalen op.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3835 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *