50 jaar Van As Autoschade

Dit jaar bestaat Van As Autoschade vijftig jaar. In vijftig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot één van de toonaangevende schadeherstelbedrijven in de regio Rotterdam met vestigingen in Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan de IJssel en Barendrecht.

Cock van As sr. begon in april 1964 een eenmanszaak in Bleskensgraaf. Begin jaren tachtig gaat Van As Autoschade verder in Dordrecht. Zoon Cock jr. begint in 1987 een autoschadebedrijf in Capelle ad IJssel. In het jaar 1999 nemen Van As sr. en zijn vrouw afscheid van het bedrijf en komt Van As volledig in handen van de tweede generatie.

Cock jr. weet van Dordrecht en Capelle twee succesvolle bedrijven te maken en verlangt al snel naar meer expansie. In 2007 krijgt Van As Autoschade een belang in een herstelbedrijf in Sliedrecht en in 2011 wordt de vestiging in Barendrecht geopend.

Cock van As jr.: “Bijzonder trots zijn wij op ons vijftig jarig bestaan. Onze kracht is dat wij altijd boven op de markt zitten. We volgen de marktontwikkelingen en weten waar de behoeften liggen en anticiperen hier zoveel mogelijk op.”

Sinds enkele jaren heeft Van As jr. versterking binnen de directie gekregen van Andries de Vries, die al meer dan vijfentwintig jaar betrokken is bij Van As Autoschade. Met ieder vijftig procent van de aandelen vormen de Vries en Van As de huidige directie van de Van As Autoschadebedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.