6 Wheel Lease bij ALD Automotive

Leasemaatschappij ALD Automotive biedt de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische scooter in combinatie met een auto. De e-scooter kan ook apart worden geleased. Bij de leaseprijs zijn verzekering, 24-uurs pechhulp, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen.

Eerder introduceerde ALD al 7 Wheel Lease, waarbij naast een leaseauto een motorscooter met drie wielen geleased wordt en de NS Business Card. De geleasede e-scooter binnen 6 Wheel Lease is van het merk Nimoto en is eenvoudig aan ieder stopcontact op te laden.

“Zeventig procent van de verplaatsingen is over een afstand van minder dan 7,5 kilometer, en de helft hiervan betreft woon-werkverkeer. Deze reizen lenen zich perfect voor scootergebruik, je vermijdt zo immers de files en hebt geen parkeerproblemen. Dit duurzame leaseconcept past daarom uitstekend in de mobiliteitsbehoefte van de 21e eeuw”, zegt Gemma Warmerdam, secretaris afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van RAI Vereniging.

Lonneke van der Horst, marketing- en strategiemanager bij ALD Automotive: “Hoewel voor veel mensen de leaseauto nog steeds op nummer één staat, zijn er steeds meer organisaties die kiezen voor alternatieve mobiliteitsconcepten. Onze strategie is gericht op het ontwikkelen van vernieuwende multimodale mobiliteitsconcepten.”

De e-scooter wint aan populariteit, zo blijkt uit cijfers van RAI Vereniging. In het eerste kwartaal van 2012 zijn er twintig procent meer e-scooters verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. In totaal zijn er sinds januari 2010 al ruim 10.000 e-scooters verkocht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.