A1 Automotive nieuwe partner VDO Tachograaf

A1 Automotive in Apeldoorn is sinds 1 mei door Continental Automotive Nederland, de leverancier van de VDO producten, aangesteld als de nieuwe partner. A1 heeft hiermee VDO Tachografen van Blom Telecom overgenomen, net als drie tachograafspecialisten.

Deze drie vakkenners zijn ook sinds 1 mei in dienst getreden bij de nieuwe VDO-partner. Zij blijven hierdoor de vaste contactpersonen voor het bestaande netwerk van klanten. “Er wordt zo zeker gesteld dat de service voor VDO producten voor alle partijen behouden blijft.”

A1 Automotive is een nieuwe onderneming en opgezet door directeur Marco de Jong. Hij is ook eigenaar van elektro technisch bureau De Jong Technovaria in Leiden. Samen met Info Instruments in Breda vormen zij het partnernetwerk van VDO.
Deze bedrijven, behalve A1 Automotive, zijn ook weer aangesloten bij de formule Diagnosexpert van Group Auto en begeleiden organisaties bij het ijken, verzegelen en afmelden van (digitale) tachografen. Het ligt wel in de lijn der verwachting dat A1 zich ook bij Diagnosexpert aansluit.

Overigens maken de moderne digitale tachografen geen gebruik meer van een schijf maar van een intern geheugen met een persoonsgebonden bestuurderspas.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.