Met aanstelling van Erik van de Water (foto rechts) en Dennis Kruis (foto links) als commercieel managers is het commerciële team van AllParts op sterkte. Michiel Meijer, die al langer bij AllParts is, wordt verantwoordelijk voor alle garageformules bij AllParts. Jan Kalisvaart is aangesteld als parttime financieel manager.

Erik van de Water, die recent vertrok bij Kawe Raalte, zat daarvoor bij Brezan, Sonax en MPM. Ook Dennis Kruis komt uit de branche (Corbo, ASN) en heeft veel ervaring in onderdelen. De twee nieuwe AllParts-managers worden het aanspreekpunt voor de AllParts-grossiers en zijn verantwoordelijk voor business development met nieuwe AllParts-grossiers en hun klanten. Daarnaast blijft Frank Hut (voorheen ook Continental en EuroMaster) betrokken bij de organisatie voor de verdere uitrol van de bandenstrategie. Paul Greijn werd aangetrokken voor de verdere invulling van de grossiersformule met leveranciers en logistieke oplossingen. Hij deed eerder veel ervaring op bij Autodistribution en Alliance.

Groei

De begin 2021 gestarte grossiersformule AllParts heeft op dit moment 37 leden met 50 vestigingen. Freek Blekxtoon, directeur AllParts, legt uit: “De doelstelling van onze eigen, nieuwe AllParts-formule is onafhankelijk blijven als grossiers, zodat je samen je eigen toekomst kunt vormgeven. Er is veel interesse bij andere grossiers en daarom zetten wij nu ook in op groei. We zijn achter de schermen zeer druk geweest met de meerwaarde van de formule en zijn nu klaar voor de uitbreiding van het netwerk. Er zijn nog vele mogelijkheden voor Allparts-grossiers in het land. Een dergelijke aanpak vereist een sterk commercieel team en die missie is nu ook ingevuld. We hebben daar even de tijd voor genomen, omdat kwaliteit in deze functie belangrijk is. Het is essentieel dat de contactpersonen voldoende dossierkennis hebben en betrouwbaar zijn en gezien recente teleurstellingen hebben we daar nu extra op ingezet.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties