AAS Ambting krijgt internationale certificering

AAS Ambting Autoschade heeft een ISO 14001-certificering voor milieuzorg behaald. Zij had al twaalf jaar lang ISO 9001 voor kwaliteit op haar naam staan. AAS in Arnhem wil Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is in de regio Arnhem het eerste schadeherstelbedrijf met deze erkenning.

Theo en Wilbert Ambting, directie AAS Ambting Autoschade: “Milieu is voor ons een belangrijk onderwerp. Daarom hebben wij de strategische keuze gemaakt om een milieuzorgsysteem in te voeren. De officiële certificering is de kroon op ons werk hiervoor en daar zijn we heel trots op.”

Het certificaat toont aan dat AAS volgens strenge milieustandaarden werkt en dat men verantwoordelijk en efficiënt omgaat met natuurlijke bronnen. “Het betreft namelijk milieugerelateerde zaken die wij zelf kunnen beheersen en beïnvloeden. Dat verantwoordelijk omgaan met het milieu steeds belangrijker wordt geacht in het bedrijfsleven, is mooi meegenomen, maar niet de belangrijkste reden om dit traject te starten”, aldus Theo Ambting.

De schadeketen Allround Automotive Solutions (AAS) heeft zich onlangs tot doel gesteld minimaal te beschikken over één opgeleide of in opleiding zijnde Autoschadetechnicus niveau 3. AAS heeft voor het opleidingstraject een samenwerkingsovereenkomst gesloten met VOC.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *