ABC Automotive start merkformule Opel

ABC Automotive begint een full-serviceconcept voor in Opel gespecialiseerde autobedrijven. Het staat open voor (ex)-dealers en overige geïnteresseerden.

Concrete namen van toetreders kan formulemanager Raymond Crezee (foto) in dit prille stadium nog niet noemen. “Er lopen oriënterende gesprekken die nu een opstart rechtvaardigen. Ik weet dat er de nodige geïnteresseerden zijn.” Met de toevoeging van Opel krijgen de merkformules van ABC Automotive – Vetos (Toyota), PCA (Peugeot en Citroën) en MBSG (Mercedes-Benz) – er een vierde label bij.

Merkformules

ABC Automotive profileert zich sinds 2002 als specialist in merkformules. Meer dan honderd autobedrijven in Nederland en België zijn inmiddels aangesloten. Speerpunten van de formules: vrijheid van ondernemen, geen verplichte onderdelenafnames, rendementsverbetering door scherpe inkoopcondities en raamcontracten. Klantdata blijft van de ondernemer. De dienstverlener is actief in de werving van nieuwe toetreders en stuurt de formules aan, zoals bij trainingen van personeel en bij marketing voor aftersales en occasions.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *