ABS Autoherstel lanceert ABS2Go

Schadeherstelketen ABS introduceert een nieuw concept: ABS2Go, waarmee kleine, cosmetische schades kunnen worden hersteld. Het concept wordt nu bij dertig vestigingen doorgevoerd.

“We willen beter inspelen op specifieke klantwensen. De één wil altijd mobiel blijven, de ander vindt het prima om een paar uur te werken op een flexibele werkplek bij onze vestigingen. Het is aan de klant om dit naar wens in te vullen en wij faciliteren beide mogelijkheden”, aldus Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel.

Met de lancering van dit concept neemt de keten een volgende stap in de verdeling van het aanbod in complexe en cosmetische schade. Veel ABS-herstellers beschikken al over een all-in-one cabine. Tegen het einde van dit jaar wordt bekeken of het nieuwe concept bij alle vestigingen (totaal 79) kan worden doorgevoerd. 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.