ABS Autoherstel opent hagelcentra

Naar aanleiding van de vele hagel die de afgelopen dagen gevallen is in Nederland, heeft ABS Autoherstel, in samenwerking met een aantal grote verzekeraars, een proces ingericht om hagelschade aan auto’s snel en vakkundig te herstellen.

Vanuit het ABS Service Center in Bodegraven worden de klanten van verzekeraars zo snel mogelijk gebeld voor een reparatie-afspraak. In Oss, Arnhem, Vaassen en Lichtenvoorde zijn aparte hallen ingericht om hagelschades te repareren en is extra mankracht ingeschakeld. Ook bij andere ABS-vestigingen is capaciteit vrijgemaakt om alle gemelde schades zo snel mogelijk te verhelpen.

“Extreme weersomstandigheden komen de laatste jaren steeds vaker voor in Nederland. Het is dan ook niet ondenkbaar dat we het ‘hagelschade-draaiboek’ zoals het nu is gemaakt, binnenkort weer uit de kast kunnen halen. We zijn blij dat we extra capaciteit hebben kunnen inzetten om klanten zo snel mogelijk te helpen”, aldus Wijnand Mebius, algemeen directeur van ABS Autoherstel.

Uitdeuken zonder spuiten

Als de lak niet beschadigd is, kan de hagelschade met de ‘uitdeuken zonder spuiten’ techniek worden hersteld. Plamuren en spuiten is dan niet nodig. Naast dat deze methode kostenbesparend is, is het een relatief snel proces, zodat de auto bij het repareren van hagelschade niet lang stil hoeft te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.