ABS Autoherstel sluit aan bij Glasgarant

ABS Autoherstel ketenbreed (89 vestigingen) zal zich vanaf 1 april aansluiten bij autoruitschadespecialist Glasgarant. De samenwerking is voor ABS Autoherstel een bekroning op de investeringen die gedaan zijn in opleidingen, materialen en efficiency voor zowel autoschade- als glasschadeherstel.

Voor ABS Autoherstel is dit een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van een one-stop-shop concept voor autoschadeherstel. De voordelen voor opdrachtgevers zijn helder. Eén aanspreekpunt voor alle schades en vakkundig herstel. Klanten van ABS kunnen rekenen op vakkundig autoschade- en glasschadeherstel, een kortere doorlooptijd omdat autoschade- en glasschadeherstel onder één dak is samengebracht en in de meeste gevallen een lager eigen risico.

“Het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in opleidingen, materialen en mensen op het gebied van glasschadeherstel. Dat we als keten aangesloten zijn bij Glasgarant, bevestigt dat wij een vertrouwde partner zijn voor opdrachtgevers en leveranciers. Een belangrijk onderdeel van onze ambitie om te groeien in gestuurde schadestroom wordt nu gerealiseerd”, aldus Wijnand Mebius, directeur van ABS Autoherstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *