ABS biedt duurzaam vervangend vervoer

ABS Autoherstel is in het kader van haar Verrassend Duurzaam-programma al even actief met verduurzaming van de huisvesting, materiaalkeuze en spuitlakken. Daar voegt zij nu ook duurzaam vervangend vervoer aan toe. Onlangs heeft ABS de eerste oplaadpaal in gebruik genomen op het hoofdkantoor in Bodegraven.

Een groot aantal ABS ondernemers zal binnenkort dit voorbeeld volgen en oplaadpunten voor hun vestigingen plaatsen. Tevens zullen er dan elektrische auto’s, e-bikes en e-scooters in gebruik genomen worden als duurzaam vervangend vervoer.

Directeur Cees Klaassen van ABS: "Vanwege de nog beperkte leverbaarheid van elektrische auto’s starten we met e-bikes en e-scooters, maar zodra de Nissan Leaf en andere modellen beter beschikbaar zijn zullen we ook elektrische auto’s gaan inzetten op onze vestigingen."

ABS Autoherstel werkt in haar duurzaamheidprogramma samen met Greensource Company uit Amsterdam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.