ABS Den Elzen neemt De Vries over

Autoherstelbedrijf ABS Den Elzen Zoetermeer neemt per 1 november Autoschade Herstel De Vries over. De schadelocatie van De Vries, eveneens in Zoetermeer, wordt gesloten en hijzelf gaat alleen verder met zijn garagebedrijf Autoservice De Vries.

Door de overname versterkt ABS Den Elzen haar positie in de regio Haaglanden en heeft het inmiddels vestigingen in Den Haag, Leiden en Zoetermeer. De vestiging Den Haag is tevens Glasgarage. De vaste medewerkers maken de overstap naar ABS Den Elzen en contracten worden overgenomen.

Michiel de Vries, directeur van Autoschade Herstel De Vries is op dit moment actief als ondernemer in een andere branche en wil vooral daar zijn tijd en energie aan besteden. Hij vindt de overname van zijn bedrijf een positieve ontwikkeling voor de schademarkt in de regio Haaglanden. De Vries: “Door het toevoegen van onze omzet aan de omzet van ABS Den Elzen ontstaat een gezonde marktsituatie die individueel niet realiseerbaar zou zijn.”

Joost den Elzen, directeur van ABS Den Elzen, zegt over de overname: “Door de overname vergroot ABS Den Elzen het aantal herstelopdrachten en kan het blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen. Zowel opdrachtgevers als marktpartijen reageren positief op de overname.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *