ABS Landgraaf op groene toer

ABS autoschadebedrijf Beckers en Mulder in Landgraaf heeft onlangs de eerste oplaadpaal in combinatie met elektrische vervoermiddelen in gebruik genomen. ABS is in het kader van het programma Verrassend Duurzaam al enige tijd actief met verduurzaming van huisvesting, materiaalkeuze en spuitlakken. Het bedrijf voegt daar nu ook duurzaam vervangend vervoer aan toe.

Directeur Robert Beckers licht zijn besluit toe: “Met deze stap faciliteren wij bij onze vestiging in Landgraaf een oplaadpunt voor onze relaties en bieden wij als vervangend vervoer de keuze uit een elektrische fiets of scooter en straks ook een elektrische auto. De inzet van elektrisch vervangend vervoer past uitstekend in ons verduurzamingplan, waarbij de keuze van spuitmaterialen, gereedschappen, afzuiging, verlichting en energieverbruik bewust op duurzaamheid wordt gemaakt.”

Op de foto: directeuren Robert en William Beckers van ABS Beckers en Mulder Landgraaf worden met hun Nissan Leaf door locoburgemeester en wethouder Freed Janssen (links) aangesloten op de eerste oplaadpaal.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *