ABS neemt pand mee naar Automechanika

ABS All Brake Systems neemt deze editie van Automechanika in Frankfurt haar complete pand mee naar de beurs. Middels een interactieve video kunnen geïnteresseerden een rondleiding krijgen door het gehele bedrijf.

Mats Hofstra, marketing manager: “Standbezoekers krijgen een kijkje in de keuken van ABS. Daarbij bepalen zij zelf of zij de kantoren, de vergaderruimtes of het 5.000 vierkante meter magazijn bezoeken. Op deze manier brengt ABS niet alleen het sales team maar het complete bedrijf naar Automechanika.” Naast de 360 graden video krijgen bezoekers een impressie van de producten, de werkwijze en initiatieven zoals de nieuwe ABS webshop. ABS is te vinden in hal 5.0, bij stand D74.

Op woensdag 17 september is ABS gastheer van de Aftersales Magazine borrel. Een perfecte manier om na een drukke dag op de beurs Nederlandse collega’s te ontmoeten. De start is om 16:00 uur en gaan door tot sluitingstijd. Dinsdag, donderdag en vrijdag start het ABS Happy Hour om 16:30 uur.

De 2014 editie van de Automechanika duurt vijf dagen in plaats van zes en vindt plaats van 16 tot en met 20 september in Frankfurt. Automechanika is de meest toonaangevende beurs in de Automotive branche. In 2012 telde Automechanika maar liefst 4.597 standhouders en bezochten meer dan 147.000 personen de beurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.