Acht jaar garantie op Cadillac-onderdelen

De Cadillac Escalade Hybrid zal in Europa op de markt worden gebracht met een garantie van acht jaar of maximaal 160.000 kilometer op specifieke componenten van het hybridesysteem.

Deze garantiebepaling is een aanvulling op de condities van de garantie van drie jaar en maximaal 100.000 kilometer die al door Cadillac verleend wordt. De dekking betreft de transmissie en inwendige componenten, waaronder de transmissiepomp, het pompcontrole-apparaat van de transmissie en de driefase transmissiekabels. Ook de remmodulator, de hybride-accu en de onderdelen in het 300 Volt elektrisch systeem vallen onder de nieuwe regeling. De Cadillac-eigenaren in Europa profiteren naast de lange garantie ook van 24 uur per dag gratis pechhulp voor een periode van drie jaar.

De Escalade Hybrid heeft als eerste luxe SUV het brandstofbesparende Two Mode Hybrid System, waarmee een ruim twintig procent verbeterde brandstofconsumptie en CO2-emissie gerealiseerd wordt. Dankzij de technologie kan de auto volledig op elektriciteit rijden bij lage snelheden, of bij stilstand op uitsluitend de accu stationair draaien. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Escalade Hybrid is 11,1 liter op honderd kilometer.

In ons land wordt Cadillac officieel op de markt gebracht door importeur Nefkens uit Amersfoort, ondersteund door vier Cadillac-dealers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.