Acoat Selected viert 40-jarig jubileum

Het partnernetwerk van AkzoNobel, Acoat Selected, viert dit jaar haar veertigjarig jubileum. Tijdens het aanstaande jaarcongres van Acoat Selected zal dan ook uitgebreid bij dit jubileum wordt stilgestaan.

Behalve terugblikken op veertig jaren ervaring in de schadebranche, zal Acoat Selected tijdens haar jaarcongres natuurlijk vooral aandacht schenken aan de huidige stand van zaken en de toekomstige ontwikkelingen in de schadewereld. “Wij zijn trots op dit veertig jarig jubileum en willen dit ook graag vieren samen met onze partners”, vertelt Gerhard Aalbers, manager services & strategic sales bij AkzoNobel. “Wij staan voor vernieuwing en innovatie en willen nog wel veertig jaar door met onze partners.”

Thuismarkt

Het partnernetwerk van het Nederlandse AkzoNobel is destijds in 1975 op de eigen thuismarkt gestart, waar Acoat Selected anno 2015 inmiddels honderd leden telt. Inmiddels is het netwerk wereldwijd actief met 3.000 leden, terwijl in Europa 1500 schadeherstellers lid zijn van het netwerk. Het congres zal dit jaar gedurende twee dagen worden gehouden (30 september en 1 oktober). Het inhoudelijk programma zal in een later stadium bekend worden gemaakt en ook de locatie houdt AkzoNobel nog even geheim. Duidelijk is wel dat dit Benelux congres op Nederlandse bodem zal worden gehouden.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.