AD Benelux distributeur Master-Care

AD Benelux is sinds kort de officiële en exclusieve distributeur voor Nederland en België van Master-Care lakbeschermers, zoals de hoogwaardige Platinum 2 tweecomponenten-lakbeschermer.

AD Benelux verzorgt, samen met de aangesloten grossiers, het voorraadbeheer en de distributie naar autobedrijven, autopoetsbedrijven en steeds vaker ook naar importeurs.
Voor AD Benelux is de focus op kwaliteit die Master-Care hanteert, de belangrijkste reden om het product in het assortiment op te nemen. Ook de gekozen toeleveranciers, het verpakkingsmateriaal, de gebruiksvriendelijkheid van producten, en het langetermijneffect op behandelde oppervlakten hebben bijgedragen aan deze keuze.
Service is belangrijk bij Master-Care. Zo neemt het bedrijf, wanneer garanties aangesproken worden, de taak van de dealer of poetser op zich.

Master-Care is gevestigd in het Brabantse Valkenswaard, bestaat sinds 2004, is officieel Focwa Erkend Leverancier en verzorgt naast de productie van lakbeschermers ook bedrijfstrainingen voor poetsers en verkopers. Oprichter Ramon Kuijpers ontwikkelde Master-Care op basis van jarenlange ervaring bij autodealers en autopoetsbedrijven.

AD Benelux levert sinds maart ook het complete productgamma van Kavo. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *