AD levert eerste GMTO-gecertificeerden

Zo’n vijfendertig AD Autobedrijven hebben met succes de opleiding tot GMTO Diagnose Specialist doorlopen in de AD Academy. Alle AD Autobedrijven volgen als onderdeel van de formule een opleiding tot AD Diagnosespecialist. Op de Autovak RAI worden officieel nog tien gevelborden uitgereikt.

Nico Treur, formulemanager bij AD Autobedrijf: “In het recente Bovag Formule-onderzoek zijn technische trainingen en de ondersteuning op technisch gebied de punten waarop AD Autobedrijf-formule volgens de deelnemers de grootste vooruitgang heeft geboekt.”

Voor de GMTO-certificering moet één medewerker van het betreffende bedrijf alle GMTO-diagnosetrainingen hebben gevolgd, het bedrijf moet up-to-date uitleesapparatuur voor handen hebben en de diagnose-apparatuur doeltreffend in kunnen zetten. Daarnaast dienen elk jaar de vervolgtrainingen van GMTO bezocht te worden. Diagnosespecialisten worden ondersteund door de GMTO-helpdesk met zijn storingendatabase en professionele begeleiding.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *