AD nieuwe leverancier Speedy

Autodistribution Nederland (ADN) en haar netwerk van AD Grossiers is per 1 januari 2011 verkozen tot de nieuwe voorkeursleverancier van het Speedy retailnetwerk in Nederland.

Theo van Gammeren, directeur Speedy Nederland, licht de keuze voor AD Nederland toe: "AD zorgt met haar uitgebreide distributienetwerk en brede productportfolio voor een uitstekende beschikbaarheid van de onderdelen. Samen met de ICT-oplossingen en technische trainingen voor onze franchisenemers, maakt dit de propositie helemaal compleet."

ADN is distributeur van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotivemarkt. De producten worden verkocht en geleverd door een landelijk netwerk van AD Grossiers. Speedy is een franchising-netwerk van meer dan twintig regionaal opererende, merkonafhankelijke garagebedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *